Contul meu

Creare cont

Pentru a putea finaliza procesul de cumparare, te rugam sa iti creezi cont.

Creare cont

Autentificare

Reseteaza parola

Despre noi

 
Noi, Dulce de Roxana SRL, suntem laborator autorizat si producem fursecuri, biscuiti si alte dulciuri in conditii de maxima siguranta alimentara respectand planul de siguranta alimentara impus de UE. Producem artizanal intr-o scara mica, utilizand in mica masura tehnologia, oferind o nota de originalitate fiecarui produs in parte si o aroma bine definita in care se poate regasi savoarea ingredientelor de calitate (folosim doar ingrediente naturale, nu folosim premixuri). Toate produsele noastre sunt pe baza de unt de cea mai buna calitate.
Produsele noastre sunt ideale pentru a fi consumate langa cafeaua sau ceaiul de dimineata pentru o energie buna pe tot parcursul zilei, cat si ca desert in orice moment al zilei fie vorba de o zi obisnuita sau de o zi speciala. 
Produsele noastre sunt create din pasiune pentru dulce pentru aceia care vor sa daruiasca fericire. Poti sa faci un cadou unei persoane dragi si sa va bucurati impreuna de momente dulci sau poti comanda produsele noastre doar pentru rasfatul personal.

 

Reduceri

Vizualizeaza produsele ce beneficiaza de reduceri in aceasta perioada