Contul meu

Creare cont

Pentru a putea finaliza procesul de cumparare, te rugam sa iti creezi cont.

Creare cont

Autentificare

Reseteaza parola

Plata si livrarea

Costul livrării nu este inclus în prețul produsului.
Taxă de livrare 20 lei. În cazul în care localitatea dumneavoastră se află in afara ariei de acoperire a firmei de curierat și pentru livrare se percep kg sau km suplimentari, vă vom contacta înainte de procesarea comenzii pentru a vă comunica costul livrării.
Folosim ca modalitate de livrare serviciile companiei de curierat SAMEDAY - plată ramburs.
În general, durata de procesare a unei comenzi este aproximativ 1-3 zile lucrătoare de la momentul plasării cu succes a acesteia însă poate varia în funcție de timpul de livrare al firmei de curierat. Vă rugăm să țineți cont că în perioada Sărbatorilor de iarnă, zilelor de Valentine’s Day, 1-8 Martie, Paște și alte sarbători, procesarea comenzilor ar putea crește până la 5-7 zile lucrătoare.
Facem tot posibilul pentru a ne asigura că livrarea comenzilor se face în intervalul menționat, însă, având în vedere că folosim un serviciu externalizat, nu ne facem responsabili pentru întărzierile cauzate de firma de curierat. Vă rugam să ne comunicați orice dificultate întămpinați în această privință, în lipsa unor informări din partea noastră. Feedback-ul dumneavoastră este important pentru noi și ne dorim ca inclusiv serviciul de livrare să reprezinte o experiență bună.
După finalizarea comenzii și predarea coletului la curier, toți clienții primesc numărul de awb al coletului (via sms sau email) și cu numărul de awb fiecare client în parte poate verifica starea coletului pe site-ul curierului.
Comanda va fi adusă de către firma de curierat la adresa menționată de către dumneavoastră la momentul plasării comenzii. Dacă destinatarul nu este găsit la adresa menționată, se va efectua o a doua incercare de livrare. În cazul în care nu se reușeste livrarea nici a doua oară, coletul va fi returnat la sediul nostru, iar din acest motiv ne rezervăm dreptul de a vă refuza comenzi viitoare.
Livrarea se face de luni până vineri între orele 9.00-17.00, iar dacă în acest interval nu sunteți la adresa de livrare menționată la momentul comenzii, vă rugăm să ne specificați o adresa de livrare alternativă (de ex. adresa de la locul de muncă) pentru a evita întârzierile sau chiar nelivrarea produselor comandate. În mod excepțional se pot face livrări și sâmbata, dar este necesar să ne menționați acest lucru la plasarea comenzii.
Fiecare client are responsabilitatea de a verifica starea produsului la momentul primirii coletului. În cazul în care produsul este deteriorat, clientul trebuie să întocmească pe loc un proces verbal de incidență cu agentul curier care a efectuat livrarea, Reclamațiile primite ulterior momentului livrării nu vor fi luate în considerare.
Moneda în care se face achitarea serviciilor prestate : RON
Produsele se predau pe baza de semnătură, de către reprezentantul SAMEDAY care încasează și contravaloarea comenzii. Primirea coletului o poate face orice persoana. În colet pe lângă produsele comandate, veți regăsi și factura.

Securitate bancara pentru plati online
Pentru a te proteja pe tine si pe clientii tai, toate tranzactiile sunt verificate atat automat, folosind algoritmi specifici, cat si de operatori umani, pentru a ajuta la prevenirea tranzactiilor frauduloase.
Toate platile online efectuate de tine vor fi procesate prin intermediul unui sistem securizat ce iti ofera deplina confidentialitate, siguranta si securitate.

 

Despre Mobilpay
Securitatea datelor colectate - Mobilpay utilizeaza metode si tehnologii de securitate, impreuna cu politici aplicate salariatilor si proceduri de lucru, inclusiv de control si audit, pentru a proteja datele colectate conform prevederilor legale in vigoare. Serverele pe care este gazduit site-ul sunt protejate de acces fizic si la distanta limitat, fiind instalate in incinte adecvate tehnic si din punct de vedere al securitatii. Depunem toate eforturile rezonabile, justificate comercial pentru a va proteja datele cu caracter personal colectate, analizam noile tehnologii in domeniu si, atunci si daca este cazul, le aplicam in vederea upgrade-ului sistemelor noastre de securitate. De asemenea, infrastructura hardware si software utilizata de catre solutia mobilpay este periodic analizata din punct de vedere al securitatii.

Reduceri

Vizualizeaza produsele ce beneficiaza de reduceri in aceasta perioada